Qui

Som

Som un grup de veïns, coneguts i amics i amigues de la Vila de Gràcia, que contagiats per l’esperit que la manté viva i singular, amb diverses iniciatives, afany d’innovació, progrés, solidària, lluitadora, inquieta i oberta a noves tendències i cultures, i orgullosa de les seves arrels i tradicions i el seu divers, plural i múltiple associacionisme, hem volgut aportar el nostre gra de sorra, fundant aquesta entitat, tot inspirant-nos amb l’Aplec del Cargol de Lleida – FECOLL.

El nostre

Objectiu

Orgullosos i orgulloses de pertànyer a GRÀCIA, BARCELONA i CATALUNYA, amb l’impuls de l’onada de la moda, del bon fer i compartir el nostre temps i les nostres idees, perquè ens agrada la gastronomia i la seva cultura i perquè tenim ganes d’aprendre i descobrir coses noves: Pensem que la vida cal assaborir-la i que cal gaudir dels bons moments, i res millor que amb les nostres amistats, velles i noves, que fer-ho al voltant d’una taula compartint gustos afins.

Coneix

ELS I LES NOSTRES SÒCIS/ES

Unes paraules

DEL PRESIDENT

Els cargols avancen a un ritme lent però inescrutable. I és que tot es tracta de la velocitat amb que entomen el seu dia a dia. Nosaltres també anem a la nostra velocitat i aprofitant que aquest any hem hagut de cancel·lar activitats i quedar-nos dins les nostres respectives closques, hem decidit posar en funcionament aquest espai virtual on poder compartir diferents punts de vista gastronòmics i culturals relacionats amb la nostra terra, ciutat i barri.

Avançarem lent, però avançarem, doncs el menjar és quelcom que estem destinats a encarar dia a dia si volem subsistir, i què millor que fer-ho amb ganes i qualitat i així apujar el llistó i atrevir-nos a viure!

Esperem que aquest 2021 ens porti moltes experiències positives i que la nostra pàgina web serveixi de referència i inspiració a totes les nostres seguidores!

Carles Celaya

President de l’Associació

LLUÍS ORTÍZ

VICEPRESIDENT

Encantador, de bones maneres i entregat a la causa, pocs són els que es resisteixen a provar un dels nostres plats quan és ell qui el presenta.

ESTHER MARTÍNEZ

SECRETÀRIA

Responsable i afable com pocs, ningú diria que porta el cistell ple de secrets, doncs sempre volta amb un somriure radiant que apuja la moral al més desanimat!

FRANCESC FLORENSA

XEF

Amb la paella pel mànec, és l’ànima de quasi tots els nostres plats. Qui millor per ser el nostre cap de cuina que una persona amb més de 30 anys d’experiència professional en la matèria?

Daniel Celaya

TRESORER

Amb un do matemàtic únic per a la caixa, s’ocupa de saber a on invertim cada cargol perquè no s’escapin sense control!

I MOLTS MÉS ÉS CLAR!

No hi podríem encabir totes les sòcies a la vegada així que això és només un tast d’algunes de les magnífiques personalitats amb les quals comptem. Si vols saber qui més forma part de la nostra associació, dóna una ullada a la nostra galeria i al nostre blog, on podràs conèixer diferents veus tot parlant sobre la cultura i la gastronomia de la nostra terra.

2007 El Cargol Graciós – Associació Cultural i Gastronòmica. Tots els drets reservats.