Història

DE L’ASSOCIACIÓ

Des de la nostra fundació el 2007 no hem parat de fer activitats, cada cop participant en més esdeveniments com ara: la Marató de TV3 (bé anant a respondre telèfons o com a punt d’animació al Passeig de St. Joan), la Festa Major de Gràcia on ens vam fer un lloc poc a poc fins a esdevenir l’espai Tasta Gràcia i convertir-nos en referents gastronòmics del barri…

Hem participat estretament amb diferents entitats de gràcia, tot formant part del teixit cultural del districte i contribuint gastronòmicament en activitats com la Verdinada a la plaça del Nord, la Revolta de les Quintes, els Foguerons de gràcia oferint un tast dels productes de ses illes i preparant el sopar d’arròs brut amb els nostres amics de les balears, el dia d’Europa al carrer de Verdi, les calçotades de Plaça Rovira…

S6000498
S6000504

Hem viatjat a diversos llocs bé com a participants o com a convidats: des d’Andorra a la Vall d’Aran, la fira de la Vinyala o l’Aplec del Cargol de Lleida on hi tenim els nostres padrins! Fins i tot ens hem llançat al mediterrani dues vegades. Una per anar a la fira de Sant Jordi de Ses Illes i l’altra per gaudir dels Foguerons de Sa Pobla com cal!

Molts anys han passat des dels nostres inicis i com passa sovint amb tota associació, no tots els socis fundadors han pogut romandre amb nosaltres, però l’esperit de voler gaudir d’un bon àpat i una millor companyia, segueix ben viu dins la nostra closca, empenyent-nos a continuar fent camí poc a poc, sense pressa però sense pausa.

Si vols conèixer més detalls sobre la nostra història, dóna un cop d’ull a la línia temporal o a l’auca que ens va dissenyar la Núria Arandes a continuació:

Línia Temporal

DE LA NOSTRA HISTÒRIA
2007

Sopar al GLOP

Sopar inaugural a la fonda “El Glop” del carrer Montmany. Ens vam reunir i vam decidir que volíem ser reconeguts!

Constitució

Un cop ben menjats, vam poder procedir a firmar la constitució de l’associació al registre civil d’entitats
2008
2009
2010
2011
2012
2013
2014
2015
2016
2017
2018
2019
2020
2021

L ' Auca

DEL CARGOL GRACIÓS
2007 El Cargol Graciós – Associació Cultural i Gastronòmica. Tots els drets reservats.